Over ons

Resultaten fabriek

Personal trainer met een vrouw

Resultaten Fabriek is opgericht door Sylvester Hoekstra. Ik werk sinds 2006 in de fitness en gezondheidsbranche. Opgegroeid en woonachtig in Best.

Mijn 4-jarige sport opleiding heb ik genoten in Tilburg bij Sport & Bewegen, afgestudeer richting Overheidsberoepen. Na een korte periode bij de Landmacht ben ik over gestapt op fitness en outdoor sporten. Naast de outdoor sporten heb ik mijzelf voornamelijk door ontwikkeld binnen de fitnessbranche. Met diploma’s op het gebied van NAH, Diabetes, Personal Training, Performance Coaching en nog aantal opleidingen en cursussen heb ik de nodige kennis opgedaan. 

Mijn werkervaring ligt zowel op het gebied van trainen, coachen als het aansturen van klanten en/ of collega’s. Jarenlang heb ik gewerkt in Reusel en van 2017 t/m 2021 heb ik samen met Sandra van Gestel een Anytime Fitness uitgebaat in België. De stap voor een studio in plaats van sportschool is gemaakt omdat ik meer impact wil maken op mensen met leefstijl verandering. Geen massa is kassa maar persoonlijk en verbindend. 

Ik omschrijf mezelf als een gepassioneerd iemand die op en top gemotiveerd is om andere in hun kracht te zetten. Ik voel goed aan of er harder getraind moet worden of als er een keer pas op de plaats moet worden gemaakt. Het streven is om altijd met energie te gaan dan je bent gekomen. 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de krachtigste versie van jezelf te ontdekken. 

Planken personal training

Personal Training

Word sterker en krijg meer motivatie door een personal trainer.

Power training mannen

Small Group training

Train je eigen programma in een groep met maximaal van 4 deelnemers,