Personal training Bladel

Blijvende resultaten behalen bij de Resultatenfabriek! Jouw doelen behalen op een veilige en gecontroleerde manier samen met onze personal trainers.

Resultaten behalen

Personal training Bladel

Personal trainer met een vrouw

Heb jij behoefte aan wat extra ondersteuning tijdens het sporten? Zoek jij een personal trainer in de omgeving Bladel? Dan ben je bij de Resultatenfabriek aan het juiste adres! Onze filosofie richt zich op de volgende 4 pijlers: sport, voeding, stressmanagement en slaapkwaliteit. Onder begeleiding van jouw personal trainer ga je dus écht blijvende veranderingen doorvoeren in je leven. Het gaat dus verder dan alleen de sportschool! Hierom behaalt iedereen bij ons blijvende resultaten.

Wanneer je personal training bij ons in Bladel volgt zorgen onze personal trainers ervoor dat je volledig op maat gemaakte schema’s ontvangt. Deze schema’s zijn volledig toegespitst op jou en jouw manier van leven. Onze op maat gemaakte schema’s werken omdat ze gericht zijn op wat jij wel of niet kan. En kom je er tijdens het trainen achter dat het toch niet helemaal bij je past of dat het te licht is? Dan passen we het schema gewoon net zolang aan tot het je op de juiste manier uitdaagt. Samen doen we er alles aan om jouw doelen te behalen! Dat is wat een personal trainer doet.

We gaan ook verder dan alleen maar sporten. Wij geloven namelijk niet in dat je blijvende resultaten kan behalen door alleen maar te squatten of te benchpressen. Je voeding en je mentale gezondheid zijn namelijk nog veel belangrijker. Daarom bieden wij een full package aan. Dus ben jij bereid om de verandering te maken waar je al zolang over nadenkt? Personal training in Bladel bij de Resultatenfabriek is de juiste partij voor jou!

Recensies

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Echt een toppertje die Sylvester. Sylvester begeleidt ons (duo personal training) 1x per week en 1x per week doen we het zelf. Het trainingsprogramma voor thuis is ook opgesteld door Sylvester en is uitgewerkt op papier voor ons.
Hij let erg op hoe je de oefening uitvoert, wij zijn strevertjes en ook daar houd hij rekening mee.

Iet Pijs van Gompel

Eerst inventariseren hoe en wat. Daarna actie ondernemen. Men denkt in oplossingen

Aquatest BV.

 Sinds de opening ben ik gaan trainen bij de Resultaten Fabriek. Ik heb gekozen voor de Small Group Trainingen. Sylvester heeft een persoonlijk training schema gemaakt dat aansloot op mijn doelen. Het is gevarieerd en uitdagend Tijdens de prettige en gezellige trainingen coacht Sylvester je precies waar jouw uitdagingen liggen. Hij ziet alles. Het niveau is hoog en kwalitatief. Je voelt je gezien hier en het ziet er netjes uit. Materialen zijn goed en ook de privé douches vind ik prettig. Voor aanvang ligt mijn handdoek klaar en ook mijn water staat al te wachten. Ik ben nog niet waar ik naartoe wil maar ben al een stuk verder dan toen ik begon. Veel geleerd en vooral het persoonlijke en kleinschalige spreekt mij aan. Aanrader!!

Sandra van Gestel

All in Balance by Sandra