Personal training Hapert

Boek blijvende resultaten bij de Resultatenfabriek. Onze personal trainers zorgen ervoor dat jij jouw doelen kunt behalen. Samen gaan we voor resultaat!
Home » Personal training Hapert

Boek Resultaten Wij helpen je

Personal training Hapert

Personal trainer met een vrouw

Ben jij op zoek naar personal training in Hapert? Dan heb je de juiste gevonden! Bij de Resultatenfabriek richten wij ons op 4 pijlers: sport, voeding, stressmanagement en slaapkwaliteit. Samen met je personal trainer ga je dus echt veranderingen maken, niet alleen bij ons in de sportschool maar ook in je leven. Blijvende resultaten.

Onze gediplomeerde trainers maken voor jou een training op maat. Geen standaard lijstje of template, de training is volledig op jou gericht. We houden rekening met wat je kan of misschien ook nog niet kan. Wij zorgen ervoor dat het werkt voor jou. Alleen op die manier kan je jouw doelen behalen.

 

Bij de Resultatenfabriek in Hapert vinden we persoonlijke begeleiding enorm belangrijk. Wij zijn geen grote fitness keten die draait op massa. Bij ons draait het om persoonlijk contact, werken aan elkaars doelen en sterker worden. Lichamelijk en geestelijk. Wij hebben twee privé trainingsruimtes die we volledig kunnen inrichten naar jouw wensen en benodigdheden. Daarnaast werken wij niet met langdurige contracten en zijn we enorm flexibel in onze openingstijden. We doen er alles aan om voor jou de meest optimale situatie te creëren zodat we samen aan JOUW doelen kunnen werken.

 

Wij gaan verder dan alleen sporten. Je kan je doelen namelijk niet behalen door alleen maar gewicht te heffen of 100km hard te lopen, je voeding en je geest zijn ook twee enorm belangrijke onderdelen die wij onder handen nemen. Samen met de beste personal trainers in Hapert ga je op zoek naar de krachtigste versie van jezelf.

Coaching en advies op voeding, beweging, stressmanagement en slaapkwaliteit.

Maandelijkse voortgang meting met coaching gesprek.

Bij elke training ligt de handdoek klaar en is er koffie, thee en water beschikbaar

Planken personal training

De beste personal trainers in Hapert

Power training mannen

Personal training gericht op JOU!

Recensies

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Echt een toppertje die Sylvester. Sylvester begeleidt ons (duo personal training) 1x per week en 1x per week doen we het zelf. Het trainingsprogramma voor thuis is ook opgesteld door Sylvester en is uitgewerkt op papier voor ons.
Hij let erg op hoe je de oefening uitvoert, wij zijn strevertjes en ook daar houd hij rekening mee.

Iet Pijs van Gompel

Eerst inventariseren hoe en wat. Daarna actie ondernemen. Men denkt in oplossingen

Aquatest BV.

 Sinds de opening ben ik gaan trainen bij de Resultaten Fabriek. Ik heb gekozen voor de Small Group Trainingen. Sylvester heeft een persoonlijk training schema gemaakt dat aansloot op mijn doelen. Het is gevarieerd en uitdagend Tijdens de prettige en gezellige trainingen coacht Sylvester je precies waar jouw uitdagingen liggen. Hij ziet alles. Het niveau is hoog en kwalitatief. Je voelt je gezien hier en het ziet er netjes uit. Materialen zijn goed en ook de privé douches vind ik prettig. Voor aanvang ligt mijn handdoek klaar en ook mijn water staat al te wachten. Ik ben nog niet waar ik naartoe wil maar ben al een stuk verder dan toen ik begon. Veel geleerd en vooral het persoonlijke en kleinschalige spreekt mij aan. Aanrader!!

Sandra van Gestel

All in Balance by Sandra