Small group training in Hapert

Haal het beste uit elkaar! Krijg op maat gemaakte training in groepsvorm en werk aan jouw gestelde doelen!
Home » Small Group Hapert

Boek Resultaten Wij helpen je

Small group training in Hapert

Personal trainer met een vrouw

Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding maar wil je niet in je eentje trainen? Bij de Resultatenfabriek in Hapert kan je small group training volgen! Hier train je in kleine groepen van maximaal 4 personen zodat je toch de persoonlijke begeleiding krijgt van een personal trainer. Iedereen in de groep werkt aan zijn of haar persoonlijke doelen en steunt elkaar om ieders beste versie eruit te halen

Small group training is ideaal voor mensen die niet alleen aan de slag willen en ervan houden om uitgedaagd te worden. Je traint met gelijkgestelde in een resultaatgerichte omgeving. Aandacht, resultaat en plezier staan hier op de voorgrond. Samen help je elkaar verder.

Onze trainers zorgen ervoor dat iedereen in de groep alle ruimte krijgt om te werken aan zijn of haar doelen. Iedereen heeft dus ook een op maat gemaakt plan. Bij de Resultatenfabriek in Hapert geloven we namelijk niet in one size fits all. Onze trainers maken schema’s die volledig op jouw wensen afgesteld zijn. Of je nou personal training of small group training volgt.

 Elke maand heb je een voortgangsgesprek met jouw trainer. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of het plan nog steeds helemaal bij je past of dat we misschien wat wijzigingen moeten maken. Hierdoor blijf je altijd scherp en kan je optimaal werken aan jouw doelen. Small group training in Hapert is dé manier om te werken aan jezelf.

Onze privé trainingsruimten en op maat gemaakte programma’s zorgen ervoor dat jij alle begeleiding krijgt die je verdient. Wij helpen jou je doelen behalen. Schrijf je nu in voor een gratis intake!

Coaching en advies op voeding, beweging, stressmanagement en slaapkwaliteit.

Maandelijkse voortgang meting met coaching gesprek.

Training is altijd afgesteld op jouw doelen en mogelijkheden

Planken personal training

De beste small group trainers in Hapert

Power training mannen

Small group training gericht op JOU!

Recensies

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Echt een toppertje die Sylvester. Sylvester begeleidt ons (duo personal training) 1x per week en 1x per week doen we het zelf. Het trainingsprogramma voor thuis is ook opgesteld door Sylvester en is uitgewerkt op papier voor ons.
Hij let erg op hoe je de oefening uitvoert, wij zijn strevertjes en ook daar houd hij rekening mee.

Iet Pijs van Gompel

Eerst inventariseren hoe en wat. Daarna actie ondernemen. Men denkt in oplossingen

Aquatest BV.

 Sinds de opening ben ik gaan trainen bij de Resultaten Fabriek. Ik heb gekozen voor de Small Group Trainingen. Sylvester heeft een persoonlijk training schema gemaakt dat aansloot op mijn doelen. Het is gevarieerd en uitdagend Tijdens de prettige en gezellige trainingen coacht Sylvester je precies waar jouw uitdagingen liggen. Hij ziet alles. Het niveau is hoog en kwalitatief. Je voelt je gezien hier en het ziet er netjes uit. Materialen zijn goed en ook de privé douches vind ik prettig. Voor aanvang ligt mijn handdoek klaar en ook mijn water staat al te wachten. Ik ben nog niet waar ik naartoe wil maar ben al een stuk verder dan toen ik begon. Veel geleerd en vooral het persoonlijke en kleinschalige spreekt mij aan. Aanrader!!

Sandra van Gestel

All in Balance by Sandra